Een gezellig dagje naar Hoofddorp: 4 tips

Ga je een dagje naar Hoofddorp? Dat is een hele goede keus! Er is genoeg te doen, of je nou sportief bezig wil zijn of een dagje weg gaat met de kinderen. In deze blog zetten we een aantal verschillende activiteiten op een rijtje die je kunt doen in Hoofddorp. Zo wordt jouw dagje Hoofddorp zeker geslaagd!

Trampolinepark

Ga je een dagje naar Hoofddorp met de kinderen? Dan is er genoeg te doen! Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het trampolinepark. Hier kunnen je kinderen zich helemaal uitleven door te springen op de trampolines of te klimmen op de klimmuur. Ook kun je basketbal of trefbal spelen. Er is dus genoeg actiefs te doen in het trampolinepark. Zo weet je zeker dat je kinderen op de terugweg naar huis heerlijk zullen slapen! Houden jouw kinderen meer van speeltuinen? Ook dan kun je in Hoofddorp terecht voor de struintuin. In deze speeltuin in de natuur kun je genieten van een boomhut, een bijenhuis, planten en dieren.

Lunch in Hoofddorp

Tijdens een dagje weg moet er natuurlijk ook geluncht worden. En voor een lunch in Hoofddorp is Woodstone Pizza & Wine de perfecte plek. Hier geniet je namelijk van heerlijke pizza’s in een echte restaurantervaring en met goede service. Ook als je glutenvrij eet, op dieet bent, geen vlees eet of plantaardig eet kun je hier terecht. Drink er eventueel nog een lekker wijntje bij en jouw pizza lunch is helemaal compleet!

Winkelen

Voor de mensen die graag winkelen, is er genoeg te beleven in Hoofddorp. Je kunt shoppen bij alle grote ketens, maar ook bij unieke lokale winkeliers. Ook zijn er grote delen overdekt, waardoor je ook heerlijk kunt shoppen bij slecht weer. In het winkelcentrum kun je ook overdekt winkelen. Hoofddorp is dus de perfecte stad om heen te gaan voor een dagje winkelen. Of je nou op zoek bent naar nieuwe schoenen, een leuke zomerjurkje of een cadeautje voor de verjaardag van je nichtje, je kunt hier zeker voor terecht in Hoofddorp. Hoofddorp is goed bereikbaar en er zijn verschillende parkeergelegenheden.

Skiën

Houd jij helemaal niet van winkelen, maar ben je juist liever sportief bezig? Dan kun je terecht in het skicentrum van Hoofddorp. Als je al ervaring hebt kun je vrij skiën, maar je kunt ook een les nemen. Leuk aan het skicentrum in Hoofddorp is dat je zowel van een binnenbaan als een buitenbaan gebruik kunt maken. Binnen hangen er spiegels, zodat je precies kunt zien wat je doet. En na afloop kun je gezellig een drankje drinken in de bar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *